Clickshop.ro

caine pisicaCainii si pisicile ar putea avea efecte benefice in ceea ce priveste starea de sanatate a copiilor, afirma autorii unui studiu european recent. Potrivit acestui studiu, publicat in revista Pediatrics, copiii care traiesc intr-o casa in care exista un animal de companie in timpul primului lor an de viata au sansa de a fi mai sanatosi decat aceia care traiesc intr-o locuinta in care nu exista un animal de companie.

Astfel, copiii care au un caine in primul lor an de viata au cu 31% mai putine infectii la nivelul tractului respirator in comparatie cu copiii care traiesc intr-o casa in care nu exista un caine, prezinta mai putine infectii la nivelul urechii – cu 44% mai putin – si au nevoie de mai putine antibiotice atunci cand se imbolnavesc

Expunerea bebelusilor la animalele de companie in primele lor luni de viata poate sa stimuleze sistemul lor imunitar care functioneaza apoi mai bine cand lupta contra infectiilor“, a declarat pentru Los Angeles Times medicul Danielle Fisher de la St. John’s Health Center din orasul californian Santa Monica.

Pisicile prezinta si ele cateva efecte benefice asupra starii de sanatate a copiilor, insa acestea nu sunt la fel de importante precum acelea generate de caini, informeaza gandul.info.

ABC News sustine ca micutii care traiesc in case in care cainii petrec mai putin de sase ore pe zi prezinta cel mai mic risc de probleme respiratorii. Autorii studiului cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca animalele care stau mai putin in casa fac mai putina mizerie in locuinta.

Expunerea la mizerie duce la o expunere mai mare la diverse tipuri de bacterii, iar acest fapt intareste sistemul imunitar.

Sursa depici.ro

Cat de indicat este sa ai un animal de companie in casa atunci cand ai un copilhttp://magico.ro/wp-content/uploads/2012/08/caine-pisica.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2012/08/caine-pisica-150x150.jpgRedactia MagicoGhid ParintiMagico LifestyleParinti CopiiCainii si pisicile ar putea avea efecte benefice in ceea ce priveste starea de sanatate a copiilor, afirma autorii unui studiu european recent. Potrivit acestui studiu, publicat in revista Pediatrics, copiii care traiesc intr-o casa in care exista un animal de companie in timpul primului lor an de viata au...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop