Clickshop.ro

Atletii de top care-si propun sa-si foloseasca la maxim propriul potential si sa castige competitii de renume apeleaza adesea la un coach personal, atat pentru pregatirea fizica, cat mai ales pentru pregatirea psihica. Stim din proprie experienta ca uneori suntem foarte bine pregatiti pentru un examen, concurs, dar emotiile pe care le traim inainte sau in timpul evenimentului ne afecteaza negativ performanta, pentru ca nu stim cum sa le gestionam in folosul nostru.

Deseori, parintii experimenteaza acelasi lucru in relatia cu copiii lor. Isi doresc sa fie calmi, rabdatori, sa evite conflictele cu copiii, insa nu intotdeauna aceste dorinte se implinesc. Desi nu isi doresc, ajung uneori sa-si piarda calmul, sa nu-si gaseasca suficient timp sa fie atenti la copilul lor, ajung sa se certe, sa fie nervosi si stresati.

Din pacate, aceste atitudini ale parintilor determina reactii negative la copil, care intaresc comportamentul negativ al parintilor, iar printr-un efect de bulgare, se ajunge intr-un cerc vicios din care este greu sa mai iasa. Insa persoanele care, asemenea atletilor, isi doresc sa fie multumite de performanta lor ca parinti au la indemana servicii de coaching parental.

Coaching-ul pentru parinti actioneaza pe doua cai: ii ajuta sa gaseasca modalitati mai bune de a interactiona cu copiii lor si ii invata cum sa-si gestioneze optim propriile stari emotionale in relatiile cu copiii si nu numai. Relatia de coaching porneste de la premisa ca parintii au in ei toate resursele (inclusiv resursa de a gasi alte resurse) pentru a face fata cu succes situatiilor cu care se confrunta, dar au nevoie sa fie ghidati in aflarea acestora. Ceea ce coach-ul face punand intrebari relevante, care ii ajuta pe parinti sa iasa singuri din blocajul in care se afla.

Coaching-ul parental atat de necesar intr-o familie!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoMagico LifestyleParinti CopiiAtletii de top care-si propun sa-si foloseasca la maxim propriul potential si sa castige competitii de renume apeleaza adesea la un coach personal, atat pentru pregatirea fizica, cat mai ales pentru pregatirea psihica. Stim din proprie experienta ca uneori suntem foarte bine pregatiti pentru un examen, concurs, dar emotiile...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop