Clickshop.ro

Inca de mici, copiii pot trece prin situatii traumatizante la scoala in momentul in care alti colegi agreseaza verbal sau chiar fizic. Aceste actiuni, iti afecteaza copilul emotional si psihic. Din acest motiv, copilul se va feri sa-ti spuna si este foarte greu de trecut peste aceasta faza.

Daca suspectezi ca ar trece prin asa ceva, cauta prima data semne de afectiuni fizice. In cazul unei agresiuni, primele reactii ale copilului vor fi sa nu doreasca a mai merge la scoala si sa aiba iesiri violente acasa. Incearca sa-l faci sa aiba incredere in tine si spune-i ca totul se va rezolva. Atitudinea ta fata de aceasta situatie e foarte importanta.

Urmatorul pas ar fi o vizita la scoala cu pricina in care sa vorbesti cu directorul despre situatia copilului tau. Nu deveni si tu la randul tau violent cu cei care-ti abuzeaza copilul. Violenta nu e raspunsul in acest caz. Pe langa asta, ia legatura si cu parintii responsabililor. Ei vor intelege prin ce treci.

Cel mai important este sa-i arati copilului tau ca-l sustii si-l iubesti indiferent ce s-ar intampla. In cazurile de acest gen, familia este cea mai importanta si devotamentul vostru pentru copil.

Cum iti abordezi copilul cand e victima unor agresiunihttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoMagico LifestyleParinti CopiiInca de mici, copiii pot trece prin situatii traumatizante la scoala in momentul in care alti colegi agreseaza verbal sau chiar fizic. Aceste actiuni, iti afecteaza copilul emotional si psihic. Din acest motiv, copilul se va feri sa-ti spuna si este foarte greu de trecut peste aceasta faza. Daca suspectezi...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop