Clickshop.ro

Copiii sunt o binecuvantare atunci cand apar in viata ta, dar si o ingrijorare imensa atunci cand sufera sau se imbolnavesc. In perioada aceasta, in sezonul rece majoritatea copiilor racesc din cauza ca sistemul imunitar nu-si mai face datoria asa cum ar trebui si este si mai greu sa-i tratam pentru ca nici nu pot explica exact ceea ce se intampla cu ei.

La inceput incearca sa nu te panichezi, ci sa consulti un doctor pentru ca el, de cele mai multe ori, iti va spune care este problema. Daca situatia nu este atat de grava incat consultatul unui doctor nu este optiune, atunci intrebati copilul, din cand in cand, cum se simte si asa va veti da seama daca are sau nu simptomele unei raceli sau gripe.

In cazul in care s-a imbolnavit, nu-i oferiti copilului direct pastile. Scriam intr-un articol anterior ca pastilele si in special antibioticele dauneaza grav organismului. Este recomandat sa incepeti cu niste ceaiuri (de exemplu: de menta, tei) si, de ce nu, folositi si leacuri babesti.

Nu va lasati copilul bolnav singur acasa niciodata. Chiar daca exista o bunica sau bona care poate avea grija de el, atentia unei mame face minuni.

In cazul in care copilul iubeste sa asculte povesti, probabil ar fi momentul potrivit sa-i cititi una. Astfel nu va trebui sa-l convingi sa ramana in pat pentru ca asa a zis doctorul si poate deveni un moment prielnic pentru a intari legatura dintre voi.

Pe langa atentia voastra, copilul simte nevoia de a avea in jurul lui si jucariile sale preferate. Asa ca, ursuletul preferat ii poate ridica moralul si-l poate ajuta sa treaca mult mai repede peste starea de oboseala si de rau.

ATENTIE! In cazul in care copilul dumneavoastra se simte rau, medicul ar trebui sa fie primul care-l consulta.

Cum sa procedezi cand pruncul iti este bolnavhttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoMagico LifestyleParinti CopiiCopiii sunt o binecuvantare atunci cand apar in viata ta, dar si o ingrijorare imensa atunci cand sufera sau se imbolnavesc. In perioada aceasta, in sezonul rece majoritatea copiilor racesc din cauza ca sistemul imunitar nu-si mai face datoria asa cum ar trebui si este si mai greu sa-i...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop