Clickshop.ro

Echitatia pare sa fie mai mult decat o simpla idee de relaxare si distractie pentru copii. Pe langa faptul ca sunt unii dintre cei mai buni prieteni ai oamenilor, caii au proprietati curative folosite in psihoterapie si fizioterapie pentru tratarea multiplelor afectiuni. Se stie deja ca terapia prin animale este una dintre metodele recomandate copiilor care sufera de autism.

Terapia prin cai se mai numeste si terapie prin echitatie, cabalina, ecvestra sau „reeducare prin echitatie”. Ea foloseste instrumente pedagogice, emotionale si sociale prin care se stabilesc anumite relatii si implicatii ce au ca rezultat depasirea sau tratarea anumitor probleme fizice, psihice sau cognitive.

Calul este considerat un ajutor al psihoterapeutului in lucrul cu anumiti copii. Printre primele efecte ale terapiei prin echitatie se numara: reducerea stresului, relaxarea, echilibrul psihic, dezvoltarea personala si restabilirea concentrarii.

Calaritul presupune mai multe componente fizice, mentale si relationale care contribuie la ajutarea copiilor cu nevoi speciale sau dizabilitati. Specialistii spun ca pe plan mental exista un contact copil-cal care trezeste sentimente si da nastere unor trairi autentice, ii ofera siguranta si incredere in sine.

Echitatia are efecte benefice in cazul copiilor cu probleme!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoParinti CopiiEchitatia pare sa fie mai mult decat o simpla idee de relaxare si distractie pentru copii. Pe langa faptul ca sunt unii dintre cei mai buni prieteni ai oamenilor, caii au proprietati curative folosite in psihoterapie si fizioterapie pentru tratarea multiplelor afectiuni. Se stie deja ca terapia prin animale...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop