Clickshop.ro

Sa fac un al doilea copil? Si daca da, cand este momentul? Sunt intrebari grele, la care, din pacate, nimeni nu iti poate oferi un raspuns mai bun decat tu insati. Si asta pentru ca un copil schimba vietile in moduri diferite. Unii parinti spun chiar ca decizia de a avea un al doilea copil a fost mult mai greu de luat decat in cazul primului, pentru ca a doua oara nu mai este vorba doar de a avea un copil, ci de a schimba o intreaga familie.

Cum il vom creste? Cum se va intelege cu fratiorul / surioara? Ne vom descurca financiar? Unde vom incapea in apartamentul asta minuscul? Sunt doar cateva dintre zecile de intrebari care se transforma rand pe rand in argumente pro si contra deciziei de a avea cel de-al doilea copil. Daca te numeri printre parintii care inca nu stiu daca mai vor sau nu un al doilea copil, pe forumul DC gasesti in topicuri mai vechi sau mai noi, marturisiri ale parintilor cu mai multi copii sau ale celor care au optat pentru un copil unic si care au avut sau au aceleasi temeri ca si tine:

Ce spun specialistii

Daca ai hotarat deja, impreuna cu partenerul tau, ca vrei un al doilea copil poti rasufla usurata, dar nu pentru mult timp, pentru ca o alta decizie importanta se intrevede la orizont Cand este momentul ideal? E inutil sa mai precizam ca nu exista reguli nici in aceasta privinta. Si totusi, statisticile spun ca in medie, diferenta de varsta intre primul si al doilea copil este de aproximativ 3-4 ani. Desigur, hotararea este a voastra, insa n-ar fi rau sa luati in considerare cateva aspecte analizate de specialisti.

Citeste articolul integral aici.

 

 gradinita buburuza vesela timisoaraGRADINITA BUBURUZA VESELA – Gradinita unde copiii se simt ca acasa!

Servicii de cresa, before si after school, baby sitting si organizare petreceri. Grădiniţa îşi desfăşoară activitatea într-o vilă modern amenajată, cu parter şi etaj, având curte mare şi multe jucării, totul pe placul copiilor noştri.

Sediul gradinitei se afla pe strada Ion Roata Nr 46 in zona Lipovei, telefon 0724656830, email madalina.cuzman@yahoo.com

 

Esti pregatita pentru al doilea copil?http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoMagico LifestyleParinti CopiiSa fac un al doilea copil? Si daca da, cand este momentul? Sunt intrebari grele, la care, din pacate, nimeni nu iti poate oferi un raspuns mai bun decat tu insati. Si asta pentru ca un copil schimba vietile in moduri diferite. Unii parinti spun chiar ca decizia de a...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop