Clickshop.ro

Exigenta parintilor poate sa-i determine pe copii sa dezvolte obsesii in legatura cu pasiunile lor, acestia ajungand sa puna hobby-urile mai presus de scoala, munca, prieteni sau familie, potrivit unor personae avizate in domeniu.

Expertii sustin ca acei copii care au parinti exigenti prezinta mari probabilitati de a dezvolta obsesii in legatura cu pasiunile lor si nevoia de a excela in activitatea practicata. Acest lucru se intampla fie pentru a obtine o doza mai mare de afectiune din partea parintilor, fie pentru a scapa de presiunea pe care acestia o exercita.

Cu cat parintii exercita mai mult control, cu atat este mai greu pentru un copil sa aiba o pasiune echilibrata pentru o activitate.

Tinerii care au o atitudine echilibrata au avut parinti sau un anturaj de la care au primit sprijin, in timp ce aceia cu o pasiune obsesiva au fost crescuti intr-un mediu ostil. Psihologii vin in sprijinul ideii ca parintii ambitiosi le fac rau copiilor, determinandu-i pe acestia sa isi stabileasca obiective nerealiste. Cu toate acestea, un program mai  incarcat cu activitati de petrecere a timpului liber aduc mai multa savoare si satisfactii in viata copilului si implicit a parintelui.

Exigenta parintilor, poate dezvolta obsesii in randul tinerilorhttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoMagico LifestyleParinti CopiiExigenta parintilor poate sa-i determine pe copii sa dezvolte obsesii in legatura cu pasiunile lor, acestia ajungand sa puna hobby-urile mai presus de scoala, munca, prieteni sau familie, potrivit unor personae avizate in domeniu. Expertii sustin ca acei copii care au parinti exigenti prezinta mari probabilitati de a dezvolta obsesii...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop