Clickshop.ro

Fiecare  parinte vrea sa-i ofere copilului sau un mediu propice pentru a studia si  pentru a se relaxa. De aceea, camera celui mic trebuie amenajata dupa anumite reguli, astfel incat sa asigure confortul necesar copilului.

Venirea pe lume a unui copil reprezinta pentru majoritatea familiilor un moment de maxima bucurie. Insa, aceasta ocazie nu aduce numai sentimentul de implinire sufleteasca a parintilor, ci si noi probleme in ceea ce priveste organizarea si amenajarea locuintei pentru intampinarea noului nascut. Cand vine vorba despre decorarea camerei celui mic, ne gandim  in primul rand sa cream un mediu sigur, care sa îi permita micutului sa-şi dezvolte creativitatea si sa creasca frumos. Asa ca accesoriile si materialele pentru decorarea acesteia trebuie alese cu grija. În primul rand, este bine sa optati pentru materiale naturale, antialergice si sa evitati obiectele cu care copilul s-ar putea rani, de exemplu marginile ascuţite, obiectele  sau mobilierul din sticla. Nu folositi finisaje reci, precum gresia sau metalul! Acoperiti podeaua incaperii cu parchet din lemn masiv si izolati-o cu ajutorul unei mochete sau al unui covor gros  neaparat din fibre naturale, pentru ca micutul se va juca mai mult pe jos. Regula „materialelor naturale” este valabila si atunci cand vine vorba de mobilier. In plus, ar fi bine ca acesta sa aiba forme cu margini rotunjite  pentru a preveni o eventuala accidentare.

Nu va temeti sa folositi pentru camera celor mici materiale cu imprimeuri bogate sau sobre si mobilier cu linii clasice. Decorul rezultat va putea fi adaptat, odata cu trecerea timpului, pentru a se potrivi noilor nevoi ale copiilor.

Mediul propice pentru confortul copilului tauhttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoMagico LifestyleParinti Copiiaccesorii,amenajare,confort,copil,decorare,familie,materiale,mediu,parinte,propiceFiecare  parinte vrea sa-i ofere copilului sau un mediu propice pentru a studia si  pentru a se relaxa. De aceea, camera celui mic trebuie amenajata dupa anumite reguli, astfel incat sa asigure confortul necesar copilului. Venirea pe lume a unui copil reprezinta pentru majoritatea familiilor un moment de maxima bucurie....Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop