Clickshop.ro

guy-1266366_960_720

Este foarte bine stiut faptul ca relatia parinte-copil poate fi considerata cea mai importanta dintre relatiile care se pot forma, in general, intre oameni. Pe langa faptul ca este o legatura definitiva si indestructibila, ea ar trebui sa fie si cea mai stransa si puternica legatura posibila intre oameni. Nimic pe lumea aceasta nu se compara cu o relatie reusita si plina de intelegere, respect si iubire, asa cum este relatia dintre parinti si copiii lor.

Dar pentru ca aceasta relatie sa fie reuşita, este nevoie de mult efort si rabdare depuse de copii, dar si de parintii lor. Este foarte important ca fiecare dintre ei sa constientizeze si, de asemenea, sa inteleaga pozitia in care se afla si care sunt conditiile ce trebuie indeplinite, si limitele ce nu trebuie depasite.
Parintele are foarte multe griji, responsabilitati, diverse probleme, si de aceea, este bine ca intr-o familie fiecare membru sa faca efortul de a pastra un anumit echilibru, liniste si sa arate intelegere si respect fata de ceilalti membri ai familiei sale, mai ales fata de parinti.

Comunicarea dintre parinti si adolescent este o conditie foarte importanta a relationarii si a formarii personalitatii. O buna comunicare nu inseamna ca adolescentul sa-l asculte pe parinte fara a scoate un cuvant, sau sa se conformeze de fiecare data doar tinand cont de ierarhia rolurilor, ci a experimenta exprimarea libera pentru a se face inteles, a se descarca atunci cand este trist, a invata din greseli, a impartasi emotii…

Adolescentul asteapta de la parintii sai sa fie mai putin posesivi si sa-l trateze cu respect, ca pe un tanar responsabil!

Reteta succesului, pentru o buna relatie intre parinte si copil!http://magico.ro/wp-content/uploads/2015/08/guy-1266366_960_720.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2015/08/guy-1266366_960_720-150x150.jpgRedactia MagicoFeaturedMagico LifestyleParinti CopiiEste foarte bine stiut faptul ca relatia parinte-copil poate fi considerata cea mai importanta dintre relatiile care se pot forma, in general, intre oameni. Pe langa faptul ca este o legatura definitiva si indestructibila, ea ar trebui sa fie si cea mai stransa si puternica legatura posibila intre oameni....Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop