Clickshop.ro

Aproximativ 750  de romani conduc deja masini hybrid. Sa fie oare un semn ca suntem pregatiti pentru ceva diferit in industria auto!

Ce anume v-ar convinge sa va schimbati cu una Hybrid de cate motive aveti nevoie sa pentru a spune “da” noii tehnologii? E adevarat,masinile hybrid au in general preturi mai ridicate decat omologii lor pe benzina cu reglaj electric dar putem gasi si  hybrizi la preturi reduse.

Dar ce anume i-a condus pe oameni sa isi schimbe masina lor pentru o promisiune de a incerca o noua tehnologie?

Daca cititi acest articol, ati putea fi intr-o zi curiosi sa va ganditi la o masina hybrid, pentru ca sunt multe motive de a o face.

Cei de la Honda s-au gandit la prêt si ne ofera spectaculosul Honda Jazz Hybrid. Debutul mondial al modelului Honda Jazz Hybrid a avut loc la Salonul Auto de la Paris, autoturismul fiind pus in vanzare pe anumite piete europene inca din prima parte a lui 2011. Totodata, ideea ca un hybrid ar fi o masina mediocre a fost contrazisa de recentele modele Toyota Prius si Honda Isight.

In contextul pericolului incalzirii globale,masina hybrid pare a fi solutia cea mai buna pentru lumea auto. Hibridul reprezinta calea viitorului automobilismului dar si cea mai buna solutie a prezentului.

Bateriile masinilor hybrid sunt considerate a fi mai bune decat la celelalte automobile, si cu o durata de viata mai lunga.

Hybrizii produc un efect de sera gazos in atmosfera, benefic planetei, spun producatorii, si de asemenea au multe cai de a reduce  emisia de CO2.

Daca la o masina electrica exista pericolul ca sistemul  electric sa se defecteze sau sursa de energies a se epuizeze, la un hybrid exista “acoperirea”motorului traditional.

 

 

De ce am cumpara o masina hybrid?http://magico.ro/wp-content/uploads/2011/11/masina.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2011/11/masina-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Auto Motoavantaje,masini hybridAproximativ 750  de romani conduc deja masini hybrid. Sa fie oare un semn ca suntem pregatiti pentru ceva diferit in industria auto! Ce anume v-ar convinge sa va schimbati cu una Hybrid de cate motive aveti nevoie sa pentru a spune “da” noii tehnologii? E adevarat,masinile hybrid au in general...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop