Clickshop.ro

In ziua de azi femeia moderna a facut o adevarata pasiune pentru masinile cabrio. Daca pana acum femeia se multumea cu o masina mai modesta , in societatea in care traim, in ciuda faptului ca e criza, luxul  e la putere.

Cand vine vorba de o masina , femeia nu  tine cont de cati cai putere are , ele sunt atrase de cele mai multe ori de aspectul exterior al unui automobil. Daca e rosie ca focul ca sa-i  surada  norocul, conform cantecului , e perfecta. Fie ca este  cumparata  de catre barbati pentru a o impresiona, sau chiar de ea  petru propriile necesitati , masina a incetat de ceva timp sa mai fie un bastion al masculinitatii. Astfel, fara a fi cu adevarat pasionate de masini, femeile au ajuns sa aiba o influenta extraordinara asupra industriei auto. Conform statisticilor, in spatele a 85 % din deciziile de achizitionare a unei masini sta o femeie. Se pare ca  dupa anii ’80 a crescut seminficativ numarul masinilor achizitionate de catre femei. Ba mai mult, unele studii sustin ca femeile cumpara anual mai multe autoturisme decat barbatii (conform Road & Travel Magazine).

Cum era de asteptat reprezentantele sexului frumos nu se uita la orice masina, majoritatea prefera cabrioletele. In special vara, ele trebuie sa simta mangaierea vantului prin par, sa fie in central atentiei pentru ca una e “masinuta cabrio”.

Noua pasiune a femeilor - masinile cabriohttp://magico.ro/wp-content/uploads/2016/05/header-magico-1024x213.pnghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2016/05/header-magico-150x150.pngRedactia MagicoGhid Auto MotoIn ziua de azi femeia moderna a facut o adevarata pasiune pentru masinile cabrio. Daca pana acum femeia se multumea cu o masina mai modesta , in societatea in care traim, in ciuda faptului ca e criza, luxul  e la putere. Cand vine vorba de o masina , femeia nu...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop