Clickshop.ro

Daca aveti impresia ca vara este mai usor sa conduceti decat iarna va inselati. In orice anotimp este nevoie de atentie si ingrijire a masinii. Insa vara rezerva mai multe surprize conducatorilor auto decat iarna.

Iata cateva idei care sper sa va fie de folos:cauciucurile de vara trebuie sa mentina contactul cu carosabilul atat pe ploi torentiale cat si in conditii de canicula. Masinile performante au nevoie de anvelope care pot atinge niveluri exceptionale de aderenta si tractiune.

Utilizati lichid de parbriz potrivit impreuna cu stergatoare adecvate,astfel veti evita lipsa de vizibilitate datorata depunerilor de praf.

Echilibrati presiunea in anvelope si verificati amortizoarele.

Reglati viteza in functie de situatie,reducand-o in cazul unei ploi torentiale.

Verificati  si curatati masina pe dedesubt sip e contraaripi de murdarie.

Respectand cateva din aceste sfaturi veti ramane in siguranta atat voi cat si pasagerii vostrii.

Conduceti cu atentie!

http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Auto Motosfaturi soferiDaca aveti impresia ca vara este mai usor sa conduceti decat iarna va inselati. In orice anotimp este nevoie de atentie si ingrijire a masinii. Insa vara rezerva mai multe surprize conducatorilor auto decat iarna. Iata cateva idei care sper sa va fie de folos:cauciucurile de vara trebuie sa mentina...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop