Clickshop.ro

Daca esti femeie si iti place sa fi mereu asortata din cap pana in picioare, acum ai ocazia sa iti asortezi si masina in functie de tinuta preferata sau de starea de spirit. Cat ai zice Hocus Pocus, masina ta poate avea mai multa personalitate decat toate celelalte din intersectie. Cum? Cu ajutorul stickerelor auto!

Acum iti poti transforma masina intr-un accesoriu care vine in completarea tinutei si a personalitatii tale. In numai 5 minute, masina ta poate avea mai multa personalitate decat toate celelalte din intersectie. Printre modelele de stickere auto se numara atat modele simpatice, amuzante, cat si unele mai serioase, destinate masinilor de familie. Stickerele sunt usor de aplicat, iar intretinerea acestora nu implica probleme si nu necesita un tratament special. Totusi, putina atentie trebuie acordata pe parcursul procesului de spalare, recomandata fiind spalarea sub jet de apa. De asemenea, materialul din care sunt realizate, autocolantul Oracal  este rezistent la apa si are o garantie, la exterior, de 5 ani. Nici pretul  nu este  unul piperat, in functie de modelele pe care vi le doriti, suma oscileaza intre 12 si 100 de lei.

Pentru ca masina ta sa prinda viata poti incerca cu incredere si aceste abtibilduri!

Stickerele auto iti trezesc masina la viatahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Auto Motoabtibild,amuzant,autocolant,masina,model,simpatic,stickerDaca esti femeie si iti place sa fi mereu asortata din cap pana in picioare, acum ai ocazia sa iti asortezi si masina in functie de tinuta preferata sau de starea de spirit. Cat ai zice Hocus Pocus, masina ta poate avea mai multa personalitate decat toate celelalte din...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop