Clickshop.ro

Atunci cand transformi “un  nimic “ intr-o adevarata opera de arta se numeste magie sau tuning, dupa caz . Pentru unii tuningul e o placere. Pentru altii a devenit o meserie profitabila. Cand ai o pasiune, termenul de suficient nu intra in peisaj. In fiecare zi te documentezi pentru a fi la curent cu ultimele noutati iar in materie de tuning, noutatile apar ca ciupercile dupa ploaie. Asadar, idei sunt , mai ai nevoie doar de un buget consistent si treaba e ca si facuta.

Nimic nu se pierde, ci totul se transforma. Aceasta lege a fizicii ramane valabila si atunci cand vorbim despre tuning. Nu exista o satisfactie mai mare ca aceea de a transforma o masina obisnuita intr-o bijuterie, iar romanii au talent la asa ceva. Atunci cand au cu ce,  sunt in stare sa mestereasca zi si noapte pentru ca masinuta lor sa fie cea mai frumoasa si cea mai puternica. E mai ceva ca in povestea cu Alba ca zapada, „Oglinda oglinjoara, cine are cea mai frumoasa masina din tara?”

Totusi, romanul este inventiv, iar sa incepi totul de la zero, nu este usor. Sa refaci o masina de la motor pana la ultimul surub  e la fel de complicat  precum examenul de maturitate, pleci la drum cu un bagaj consistent de informatii dar nu ai certitudinea ca la proba practica o sa reusesti sa treci peste toate obstacolele cu brio. Pana la urma si tuningul este o arta ce merita  apreciata pentru ca a reusit in timp sa imbine utilul cu placutul si a castigat tot mai multi adepti.

 

Tuning sau arta transformariihttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Auto Motoauto,tuning,tuning in romaniaAtunci cand transformi “un  nimic “ intr-o adevarata opera de arta se numeste magie sau tuning, dupa caz . Pentru unii tuningul e o placere. Pentru altii a devenit o meserie profitabila. Cand ai o pasiune, termenul de suficient nu intra in peisaj. In fiecare zi te documentezi pentru...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop