Clickshop.ro

La fel cum condimentele dau savoare mancarii si  accesorile fac diferenta atunci cand ne apucam de amenajarea unei locuinte. Casa ne reprezinta si trebuie sa fie decoarata pana la ultimul detaliu in ton cu personalitatea noastra. Conform psihologilor, elementele  decorative contribuie substantial la starea de buna dispozitie dintr-o locuinta. Datorita acestui fapt, fiecare dintre noi trebuie sa-si puna amprenta prin accesorizarea corecta a spatiului respectiv.

Pentru fiecare dintre noi “acasa” trebuie sa fie un mic univers plin de vitalitate. S-a constatat ca aceasta vitalitate poate fi redata de sarmul unor obiecte bine alese, care vin sa insufleteasca o anumita incapere. Cand ne apucam de decorat, intram intr-o competitie in care se impune un etalon al bunului gust. Nu trebuie sa spui “E gata!” pana nu completezi ingenios  spatiul cu accesorii care mai de care mai interesante. Daca vrei o casa cu atitudine creezi un joc, iti pui imaginatia la contributie, alegi accesoriile si apoi incepi sa le combini, pentru ca la final obiectele trebuie sa-ti transmita un mesaj.

Am observat ca cea mai mare greseala pe care o face un om este aceea ca nu aloca un buget pentru accesorii ,astfelspatiul ramanand cumva neterminat. Elementele decorative nu trebuie sa incarce atmosfera unui camin, ci trebuie sa-l defineasca, sa-i aduca un plus de valoare. E ca atunci cand ne alegem o tinuta simpla, dar pentru a o scoate din anonimat  trebuie sa o accesorizam cu bijuterii sau cu alte elemente care vin sa o puna in valoare. La fel e si cu accesorizarea decorului, un mobilier simplu si elegant trebuie intodeauna scos in evidenta de o paleta variata de obiecte care vin sa infrumuseteze din punct de vedere estetic spatiul respectiv. Asadar, pentru ca totul sa fie impecabil, tu ai nevoie de accesorii care sa iti  condimenteze spatiul in care te relaxezi in fiecare zi.

 

Accesoriul, cireasa de pe torthttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Casa Gradinaaccesorii casa,amenajari camere,casa si gradinaLa fel cum condimentele dau savoare mancarii si  accesorile fac diferenta atunci cand ne apucam de amenajarea unei locuinte. Casa ne reprezinta si trebuie sa fie decoarata pana la ultimul detaliu in ton cu personalitatea noastra. Conform psihologilor, elementele  decorative contribuie substantial la starea de buna dispozitie dintr-o locuinta....Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop