Clickshop.ro

Din gradina fiecarui iubitor de natura nu ar trebui sa lipseasca elementul vital al vietii, apa. Fie avem un lac natural, sau optam pentru amenajarea unui lac artificial, cu siguranta acesta ne va infrumuseta gradina si in acelasi timp ne va fi util in diferitele activitati pe care le desfasuram in oaza noastra de relaxare.

Asezati un recipient cu apa pe iarba din gradina. Veti fi surprinsi cat de repede se aduna mierlele, vrabiutele sau gazele pentru a-si potoli setea sau pentru a face o baie in apa cristalina. Apa nu reprezinta o atractie doar pentru pasari. Nicaieri nu gasim o diversitate mai mare in ceea ce priveste lumea animalelor si cea a plantelor ca in apa. Astfel aici gasim insecte, gandacei, broscute, crustacee, tritoni si multe alte vietuitoare. Din nefericire nu toate lacurile, elesteele, bazinele sau raurile sunt curate asa cum ar trebui, astfel incat aceasta diversitate spectaculoasa de vietuitoare sa poata supravietui.

Astfel de mini-lacuri pot inlocui biotopuri acvatice secundare, spre exemplu o balta mai mare formata dupa ploaie intr-o urma adanca lasata in noroi de o masina grea. Acest lucru se poate intalni pe drumurile de padure.

Cu putin efort putem amenaja in propria gradina o oaza prielnica pentru vietuitoarele lumii acvatice. Cate animalute isi vor gasi aici locasul, depinde foarte mult de mediu. Diversitatea in acest sens prezenta in lacul artificial din gradina poate fi surprinzator de mare.

Amenajarea unui lac in gradina ta este esentiala!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Casa GradinaMagico LifestyleDin gradina fiecarui iubitor de natura nu ar trebui sa lipseasca elementul vital al vietii, apa. Fie avem un lac natural, sau optam pentru amenajarea unui lac artificial, cu siguranta acesta ne va infrumuseta gradina si in acelasi timp ne va fi util in diferitele activitati pe care le...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop