Clickshop.ro

Dupa proiectare se poate construi gradina. Pentru ca o lucrare sa fie performanta, este necesar o proiectare buna si o lucrarea executata excelent. Dupa acceptarea proiectului, etapele de lucrari specifice trebuie sa fie executate in ordinea corespunzatoare.

Primul pas important este aranjarea suprafetei gradinii. Suprafata terenului trebuie sa fie cit mai dreapta, fiindca in gropi sau denivelari se va aduna apa, iar in aceste zone se va sufoca iarba. O recomandare din partea noastra este sa lasati terenului o inclinatie coraspunzatoare, incit surplusul de apa sa poate scurge. Terenul sa alegem in asa fel, incit sa fie cit mai compacta si cu margini drepte, pentru ca in timpul tunsului sa nu trebuiasca sa ocolim copacii, iar la margine sa putem tunde iarba cu cea mai mare usurinta.

Dupa aceasta urmeaza construirea drumurilor de acces. O buna alegerea  a materialului folosit in acest scop ofera un designe deosebit gradinii dumneavoastre.

Daca exista in proiect, pot fi amplasate straturile de flori, se pot planta pomi, tufisuri de ornament si plantele anuale. Dupa aceasta urmeaza construirea drumurilor de acces. O buna alegerea  a materialului folosit in acest scop ofera un designe deosebit gradinii dumneavoastre.

Daca exista in proiect, pot fi amplasate straturile de flori, se pot planta pomi, tufisuri de ornament si plantele anuale.

Nu in ultimul rand construim si instalatia de irigare, solul sa fie fara denivelari, si executam pamantul sa aiba o forma cat mai uniforma.

Ultima  etapa este crearea pajistei. o pajiste frumoasa se poate face numai in locuri insorite, in umbra pajistea va fii invadat de muschi, iar acest lucru nu-i face bine. Deoarece viata unei pajiste este de 8-10 ani se poate intimpla, ca in momentul creari gazonului sa fie insorit, iar apoi cu cresterea copacilor si a tufisurilor din apropiere sa ramine in umbra.

Construieste-ti singur gradina!http://magico.ro/wp-content/uploads/2011/10/gradina-4.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2011/10/gradina-4-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Casa GradinaMagico LifestyleDupa proiectare se poate construi gradina. Pentru ca o lucrare sa fie performanta, este necesar o proiectare buna si o lucrarea executata excelent. Dupa acceptarea proiectului, etapele de lucrari specifice trebuie sa fie executate in ordinea corespunzatoare. Primul pas important este aranjarea suprafetei gradinii. Suprafata terenului trebuie sa fie cit mai dreapta,...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop