Clickshop.ro

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa poti aduce un colt de natura in casa ta? O alee cu flori, o apa limpede sau, de ce nu, un colt de cer. Dar curcubeul?! Curcubeul ti-ar placea sa-ti apara in casa, aducand zi de zi magia aparitiei lui odata cu lumina dupa intunericul ploii ? 

Ne-am gandit sa-ti oferim cateva elemente de amenajari interioare care sa-ti poata schimba atmosfera unei camere sau chiar a intregii case, oferindu-i acea senzatie de veselie pe care cu totii ne-o dorim in propria casa. Nu va trebui sa faci transformari radicale. Obiectele insele pot avea rolul lor in crearea efectului de curcubeu.

Incepi prin a zugravi un perete cu verde, pe care cateva fotografii colorate sa devina tablouri.  Fotoliul pe care il aveai in sufragerie, pentru a nu-l schimba cu unul colorat, poate fi doar acoperit cu o husa sau o cuvertura rosie. O lampa cu un design modern, galbena, poate lumina dintr-un colt al camerei sau chiar din centrul tavanului.

Lasa obiectele marunte sa se exprime ! Pe ultimul raft al bibliotecii, poti crea o explozie de culoare, expunand vase din sticla de forme diverse, ca de exemplu, o vaza galbena, cateva pahare verzi, o sticla albastra, un bol portocaliu sau orice alte culori apartinand cunoscutului ROGVAIV invatat inca din clasele primare.

Canapeaua, scaunele, fotoliile, ar fi minunate in « straie » cu dungi, neaparat respectand culorile curcubeului. Pe ele insa, din loc in loc sau chiar ingramadite intr-un singur colt al canapelei, s-ar vedea grozav perne de diferite dimensiuni, pastrand coloristica, dar de asta data avand fiecare o singura culoare. La fel si covorul, este indicat a fi simplu, alegand pentru el oricare dintre culorile nepuse in evidenta, dar apartinand celor sapteculori.

Daca, in schimb, alegerea curcubeului doresti sa fie destinata bucatariei, aici lucrurile sunt si mai usor de colorat. Mai intai poti alege masa si scaunele fiecare avand alta culoare. Apoi toate borcanele sau cutiile pentru alimente, cosurile, canile, paharele, tavile, platourile. Aici vor fi perdelele sau stergarele pentru vase cele destinate alegerii dungilor. Inclusiv dulapurile si aparatura electrocasnica pot fi alese dintre cele ultramoderne, colorate ; daca nu, se va pastra un ton neutru care sa incadreze coloristica.

Chiar si holul lung de la intrarea in casa sau cel care uneste camerele intre ele poate primi lumina colorata a curcubeului. Cuierul pentru haine poate avea una dintre culori, covorul de tip traversa, o alta. Un perete va gazdui cateva tablouri mici cu flori sau peisaje, iar ramele colorate ale acestora pot forma cu adevarat curcubeul pe zid, fiind asezate in insasi succesiunea lor naturala. Pe peretele opus doua, trei aplice pot sa difuzeze lumini deopotriva multicolore.

Nici dormitorul nu este exclus din acest mod dintre modurile de amenajari interioare. Aici perdelele pot pune cel mai bine in evidenta razele curcubeului, iar sfatul este de a combina fasii de matase din cele sapte culori  : rosu, orange, galben, verde, albastru, indigo, violet. La fel pot fi combinate si pernele fantezie risipite prin pat sau pe covor. Rama oglinzii de pe perete poate fi aleasa colorata, iar lampile de pe noptiere nu trebuie sa fie de aceeasi culoare.

Asadar, fie ca alegi sa-ti decorezi o singura camera, fie ca vrei sa schimbi ambientul intregii case coborand curcubeul de pe cer in apartamentul tau, lasa-ti imaginatia sa creeze, alege culorile pentru fiecare obiect in parte si vei obtine un aspect cu totul si cu totul neobisnuit, unde cuvantul de ordine va fi « bucurie ».

Sursa: stilfeminin.ro

Culorile din casa tahttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Casa GradinaMagico LifestyleTe-ai gandit vreodata cum ar fi sa poti aduce un colt de natura in casa ta? O alee cu flori, o apa limpede sau, de ce nu, un colt de cer. Dar curcubeul?! Curcubeul ti-ar placea sa-ti apara in casa, aducand zi de zi magia aparitiei lui odata cu...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop