Clickshop.ro

Ce faci atunci cand ai o baie mica, un buget si mai mic pentru a o renova, iar cada, chiuveta sau totul trebuie schimbat? Ei bine, micile schimbari fac intotdeauna diferenta.

Daca elementele principale din baie s-au stricat, trebuie sa le inlocuiesti. Alta optiune nu exista. In schimb, daca s-au deteriorat in timp, acestea pot fi restaurate. Poti sa le pictezi sau sa lipesti stickere speciale care se gasesc in magazinele specializate.

Daca vrei ca baia ta sa aiba un alt design, atunci poti sa inlocuiesti oglinda cu una mai mare sau intr-o forma ciudat. Daca bugetul nu-ti permite sa cumperi alta oglinda, atunci o poti impopotona cu tot felul de abtibilde pe cea veche.

In schimb, daca vrei o schimbare radica, iti poti vopsi baia intr-o culoare traznita, de exemplu: rosul aprins se poarta. La fel, poti sa-ti vopsesti usa sau chiar sa o inlocuiesti. Toate aceste elemente vor schimba „aerul” incaperii.

Cand ai o baie prea mica poate fi destul de greu sa-i schimbi design-ul pentru ca nu ai prea multe optiuni. O idee potrivita ar fi sa scoti toate dulapioarele din baie si sa-ti construiesti niste rafturi lungi chiar deasupra vasului de toaleta. Astfel, vei avea mai mult spatiu in baie si, totodata, vei avea si unde sa-ti pui toate lucrurile.

Un alt pont care sa-ti schimbe infatisarea baii tale ar fi sa-ti cumperi un cos de haine intr-o forma traznita. In modul acesta vei da un aer vesel si nu prea serios incaperii.

Deocamdata atatea sugestii avem pentru baia voastra, dar daca voi aveti si alte idei sunteti liberi sa le impartasiti si cu noi.

Cum sa-ti renovezi baia chiar daca nu ai un buget mare la dispozitiehttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Casa GradinaMagico LifestyleCe faci atunci cand ai o baie mica, un buget si mai mic pentru a o renova, iar cada, chiuveta sau totul trebuie schimbat? Ei bine, micile schimbari fac intotdeauna diferenta. Daca elementele principale din baie s-au stricat, trebuie sa le inlocuiesti. Alta optiune nu exista. In schimb, daca s-au...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop