Clickshop.ro

Sunt locuinte in care ochiul invatat al unui specialist poate descoperi variante majore pentru remodelari spatiale si imbunatatiri ale confortului, insa nu trebuie sa fi un designer cu experienta pentru a crea  un decor stilat dupa placul tau. Cu cateva mici trucuri poti crea un spatiu intim,  plin de stil si eleganta.

Faceti ordine si eliberati toate lucrurile care nu va sunt necesare, inlocuindu-le cu unele care va plac si va fac sa va simtiti confortabil. Mobilierul trebuie aranjat asfel incat sa beneficieze din plin de lumina ce patrunde prin ferestre. Alegeti culori calde pentru pereti care sa creeze un efect de liniste si armonie.

Daca locuiti la casa, decorarea gradinii se poate face cu usurinta fara a apela la ajutorul unui specialist.Acorda o importanta deosebita elementelor de design pentru ca in cele din urma frumusetea unei gradini este data de imaginatia fiecarei persoane. Daca iti place sa ai o gradina cu flori, tine cont de cateva idei: nu amesteca florile mari si spectaculoase cu cele mici, deoarece acestea din urma vor fi mai greu de observat. In zonele umbroase ale gradinii opteaza pentru flori deschise la culoare astfel vor crea un efect de luminozitate acelui spatiu.

Alege sa fii tu  designerul pentru casa si gradina ta!

http://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Casa Gradinaredecorare casa,tehnici redecorareSunt locuinte in care ochiul invatat al unui specialist poate descoperi variante majore pentru remodelari spatiale si imbunatatiri ale confortului, insa nu trebuie sa fi un designer cu experienta pentru a crea  un decor stilat dupa placul tau. Cu cateva mici trucuri poti crea un spatiu intim,  plin de...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop