Clickshop.ro

Daca in moda negru a creat o adevarata obsesie in ultimele sezoane, influenta acestei nonculori pare sa se simta si in felul in care specialistii ne recomanda sa ne amenajam casa. Recent patrunsa in cataloagele de decoratiuni interioare ,culoarea abanosului este o garantie a elegantei si a intimitatii unui camin modern.

In ceea ce privesc combinatiile cromatice, negrul are avantajul de a se asorta practic cu toate celelalte culori, totul depinde de atmosfera pe care vreti sa o creati pentru a va simti cat mai confortabil.O regula a design-ului interior spune ca orice camera arata mai bine cu o pata de negru.Dar cand si peretii sunt de culoarea maslinei, atmosfera poate sa devina sumbra si obositoare. De aceasta parere sunt psihologii care ne sfatuiesc sa nu abordam aceasta tehnica pentru intreaga casa deoarece, la un moment dat vom simti o stare de agitatie si chiar de nervozitate.Cand vine vorba de designeri parerile sunt impartite, majoritatea sustin acest stil si il considera elegant si rafinat.

Un alt exemplu ar fi  accesoriile de culoare neagra cum ar fi lustrele, o piesa de mobilier, liniile de pe materiale sau pereti, tablourile inchise la culoare capteaza atentia. Dar combinatia de alb si negru va fi si mai spectaculoasa si poate constitui foarte usor o buna alternativa de a avea o casa moderna.In viitor daca va doriti sa va reamenajati casa intr-un stil avangardist, negrul este cea mai buna optiune pentru a avea un rezultat iesit din tipar.

 

Negru, stil rafinat si in amenajarihttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Casa Gradinaamenajari interioare,design interior,eleganta,negruDaca in moda negru a creat o adevarata obsesie in ultimele sezoane, influenta acestei nonculori pare sa se simta si in felul in care specialistii ne recomanda sa ne amenajam casa. Recent patrunsa in cataloagele de decoratiuni interioare ,culoarea abanosului este o garantie a elegantei si a intimitatii unui...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop