Clickshop.ro

Expertii in decoratiuni interioare au constatat ca atunci cand intram intr-o incapere noua, in care nu am mai fost niciodata primul lucru care ne atrage atentia este fereastra. Datorita acestui fapt ferestrele trebuie sa fie accesorizate cu perdele de cea mai buna calitate.

Alegerea perdelelor pare lucrul cel mai simplu de facut, dar atunci cand suntem pusi in fata faptului implinit si suntem nevoiti sa alegem aceste accesorii,  trebuie sa fim atenti la textura materialului si la culoare pentru ca perdelele au propietatea de a schimba complet o incapere. In  mare parte aceste accesorii ne sunt la indemana atunci cand ne dorim o  schimbare rapida. Si trebuie sa recunoastem, dintre toate „vestimentatiile” de interior, perdelele sunt singurele pe care le putem schimba din cand in cand, spre deosebire de mobilier, care poate fi folosit zeci de ani. Designeri recunoscuti in domeniul decoratiunilor interioare  considera ca pentru  a  corecta si a valorifica un spatiu trebuie sa imbracam ferestra cu un material potrivit.

Conform psihologilor perdelele  formeaza puntea dintre cele 2 lumi, universul nostru  adica partea interioara a casei  si cea exterioara. Practic perdelele dau valoare luminii care ne patrunde in casa si dupa bunul plac , ele pot crea o atmosfera calda sau sobra in functie de personalitatea noastra. In acest sezon la moda sunt perdelele din matase in culori cat mai vii  care au rolul de a ne improspata atmosfera. Acum ai o gama variata la dispozitie si daca vrei sa faci o schimbare in casa incepe cu perdelele pentru ca ele sunt mult mai accesibile ca pret si in plus schimba complet aspectul unei camere.

 

Perdelele dau culoare casei talehttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Casa Gradinaaccesorii,amenajare,casa,design interior,ferestre,incapere,perdeleExpertii in decoratiuni interioare au constatat ca atunci cand intram intr-o incapere noua, in care nu am mai fost niciodata primul lucru care ne atrage atentia este fereastra. Datorita acestui fapt ferestrele trebuie sa fie accesorizate cu perdele de cea mai buna calitate. Alegerea perdelelor pare lucrul cel mai simplu...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop