Clickshop.ro

Ultima moda in materie de decoratiuni interioare sunt “peretii vegetali”. Tot mai multi iubitori de natura care si-au dorit o adevarata oaza de relaxare chiar la ei in casa, au renuntat la vopseaua lavabila si la tablouri in favoarea plantelor stabilizate care rezista ani de zile fara sa fie udate.

Pe romani ii duce capul, cel putin asta reiese din faptul ca au  reusit sa obtina o serie de plante stabilizate prin inlocuirea sevei cu un amestec special de substante nutritive, practic acum plantele rezista ani de zile fara sa fie udate. Aceasta metoda a fost repede imbratisata de iubitorii de natura care si-au inlocuit in casa peretii cu un covor de plante deoarece in acest fel casa devine mult mai vesela, vie si nu in ultimul rand o sursa buna ce furnizeaza multa energie pozitiva. Indiferent de venitul pe care il aveti daca va doriti un perete vegetal in sanul casei voastre acum este posibil incepand cu pretul de 50 de euro in functie de specia plantelor si de modelul pe care il alegeti pentru crearea peretelui vegetal. Cei cu venituri substantiale pot opta pentru un perete din muschi de pamant ce poate ajunge si la 2000 de euro.

“Peretele vegetal” este cea mai buna dovada ca in materie de decoratiuni lucrurile avanseaza intr-un ritm alert. Acum totul este posibil, va puteti simti acasa exact cum va simtiti in mijlocul naturii!

Peretele vegetal, oaza ta de relaxarehttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Casa Gradinacasa,decoratiuni,energie,natura,pereti,pozitiva,relaxare,vegetali,veselaUltima moda in materie de decoratiuni interioare sunt “peretii vegetali”. Tot mai multi iubitori de natura care si-au dorit o adevarata oaza de relaxare chiar la ei in casa, au renuntat la vopseaua lavabila si la tablouri in favoarea plantelor stabilizate care rezista ani de zile fara sa fie...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop