Clickshop.ro

A venit timpul sa abordati si un alt stil de gradinarit. Nu v-ar incanta ideea de a va privi cu drag gradina si totodata sa folositi plantele ce o decoreaza pentru mancaruri si bauturi sanatoase? Ei bine, in secolul 21 nimic nu e imposibil, ideea de gradina “frumoasa si bine ingrijita” a capatat o noua valoare.

Pentru gradinarii pasionati de anumite provocari, specialistii in amenajari recomanda pentru sezonul de toamna o gradina magica plina cu ierburi aromatice. Daca va tenteaza aceasta propunere, puteti opta pentru un design deosebit alcatuit din plante compacte precum rozmarinul, salvia sau cimbrul. Pentru o buna organizare evitati ierburile aromate care se dezvolta foarte repede, raspandindu-se si in zonele nedelimitate ale straturilor. Pana la urma abordarile sunt numeroase atunci cand vine vorba de o gradina de plante aromatice. Printre acestea puteti planta si flori, arbori sau arbusti care sa schimbe culoarea spatiului detinut. Ca sa-i dati o forma cat mai interesanta, straturile cu plante nu trebuie sa fie identice, din contra in functie de preferintele fiecaruia puteti opta pentru forme variate care sa alcatuiasca modele geometrice.

A venit momentul sa va bucurati de savoarea si mireasma plantelor aromatice, deoarece acestea sunt foarte benefice pentru organism. Daca alegem plantele aromate ca design pentru oaza noastra de relaxare, cu siguranta vom avea mereu o gradina parfumata si frumos colorata.

Plantele aromatice ne decoreaza gradina intr-un stil original!http://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Casa GradinaA venit timpul sa abordati si un alt stil de gradinarit. Nu v-ar incanta ideea de a va privi cu drag gradina si totodata sa folositi plantele ce o decoreaza pentru mancaruri si bauturi sanatoase? Ei bine, in secolul 21 nimic nu e imposibil, ideea de gradina “frumoasa si...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop