Clickshop.ro

Pentru fiecare dintre noi, gradina reprezinta o adevarata “oaza de relaxare”.Si pentru ca aceasta senzatie sa reziste cat mai mult , plantele de culoare albastra sunt cea mai buna solutie atunci cand ne dorim o gradina care sa ne mangaie ochiul si sa ne scape de toate energiile negative acumulate pe parcursul unei zile. Pe langa aceste beneficii, albastrul , in materie de plante creeaza iluzia optica de largire, iar datorita acestui fapt gradinile in care aceasta culoare este folosita par mult mai mari .

Albastrul e o culoare valoroasa in cadrul gradinii deoarece nuantele ei se armonizeaza frumos cu alte culori. Are rolul de a valoriza  lumina blanda a diminetilor si serilor si creeaza o stare de bine  ori de cate ori o privesti.  Pentru un rezultat de exceptie puteti combina diverse flori albastre intre ele. Efectul obtinut va fi de maxima prospetime. In acest mod se poate obtine  o varietate  placuta de nuante ,  si forme . Pentru o gradina blanda florilor de culoare albastra, le puteti alatura plante in verde crud. Ambele culori sunt reci si au rolul de a ne induce o stare de prospetime si revigorare. Indiferent de anotimp, daca va doriti o gradina frumoasa, aveti la dispozitie o gama larga de specii. Primavara  viorelele , zambilele,  toporasi va stau la dispozitie, vara vine cu parfum de iris si hortensii iar toamna intensifica nuantele de albastru prin florile de omag.

Daca va doriti sa aveti un mic rai chiar la voi in gradina, florile si plantele in diferite  tonuri  de albastru va vin in intampinare.  Lasati-va rasplatiti de puterile miraculoase ale acestei culori, albastrul va aduce armonie in gradina.

 

Revigoreaza-ti gradina cu tonuri de albastruhttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Casa Gradinaalbastru,flori,gradina,relaxare,revigorarePentru fiecare dintre noi, gradina reprezinta o adevarata “oaza de relaxare”.Si pentru ca aceasta senzatie sa reziste cat mai mult , plantele de culoare albastra sunt cea mai buna solutie atunci cand ne dorim o gradina care sa ne mangaie ochiul si sa ne scape de toate energiile...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop