Clickshop.ro

Lumina din casa aduce un plus de caldura, culoare si personalitate spatiului in care traiesti.

Modul in care una dintre incaperile casei tale este iluminata iti poate aduce buna dispozitie sau, dimpotriva, te poate irita. Este important sa iti personalizezi locuinta si sa nu o lasi in monotonia unui simplu bec atarnat de tavan.

• Straturi – Decoreaza-ti camera cu cateva lampi si becuri pozitionate in mai multe puncte si cu becuri de diferite intensitati. Astfel, lumina va fi pe atat de puternica pe cat dispozitia ta o cere. Poti opta chiar pentru comutatoare care sa-ti permita sa reglezi gradul de obscuritate sau lumina pe care ti-l doresti.
• Ambient – Potriveste stilul de iluminat cu incaperea. De exemplu, in bucatarie poti folosi o lampa din tavan care sa lumineze masa pentru un ambient placut, iar pe blatul de la bucatarie unde gatesti, ai putea avea lumina care sa cada perfect de la spoturile incorporate in dulapurile suspendate.
• Atractie – Suntem setati psihologic sa ne indreptam catre lumina. De aceea, la capatul holului sau al unui coridor se afla de obicei o fereastra. Daca nu exista acest ochi de lumina naturala, atunci efectul pentru buna dispozitie poate fi dat si de o lampa cu lumina orientata in sus si fixata de perete.
• Intimitate – Pentru atmosfera relaxanta si intima pe care o reda, candelabrul este una dintre optiunile multor oameni in spatiul unde mananca.
Din pacate, sufrageria nu poate fi luminata doar deasupra mesei, iar daca dimpotriva avem prea putina lumina, e posibil sa fim deranjati de umbrele de pe masa in timpul cinei. De aceea, chiar daca se poate opta pentru un candelabru montat mai jos, spoturile incorporate in tavan pot da un plus de lumina in anumite momente.
Sursa: casa-gradina.ro
casa-gradina.rohttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Casa GradinaMagico LifestyleLumina din casa aduce un plus de caldura, culoare si personalitate spatiului in care traiesti. Modul in care una dintre incaperile casei tale este iluminata iti poate aduce buna dispozitie sau, dimpotriva, te poate irita. Este important sa iti personalizezi locuinta si sa nu o lasi in monotonia unui simplu...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop