Clickshop.ro

Cand vine vorba de amenajarea unui interior, omul are la dispozitie o serie de stiluri care mai de care mai interesante. Conform specialistilor, la ora actuala cel mai in voga stil este cel eclectic. Practic acest stil combina doua sau trei stiluri diferite, ce sunt recompose intr-o forma unica pentru a realiza cat mai bine un tot unitar, sau o dezordine ordonata.

In design, stilul eclectic apare in Franta in urma cu doua secole. Principiul dupa care se ghideaza acest stil, este acela de a aduce noutate prin compunerea de elemente clasice pe o noua baza care-i confera o mare libertate decoratorului. Mai concret, eclecticul presupune alaturarea elementelor de mobilier din stiluri si perioade de timp diferite, dar care in final vor fi combinate in asa fel incat sa existe o trasatura comuna si un rezultat inedit. O amenajare in acest stil este completa si de apreciat in momentul in care piesele relationeaza unele cu altele prin culoare, textura, finisaj sau forma. Temele cromatice pot fi diverse dar ca regula generala, culorile consacrate acestui stil sunt: cremul, griul, negrul, rosu-caramiziu, grejuri dar si marourile. Contrastul intre culori si materiale este definitoriu in stilul eclectic.

Pentru multi dintre noi, stilul eclectic reprezinta o provocare pe care putem sa o acceptam sau nu in functie de ce ne dorim. Dar daca alegem acest stil pentru redecorarea unei incaperi trebuie sa fim foarte atenti la combinarea elementelor pentru a nu transforma o opera de arta intr-un kitsc ieftin. Asadar daca sunteti nonconformisti, dca vreti sa aveti o casa deosebita, stilul eclectic reprezinta cea mai buna alegere.

 

Stilul eclectic, un tot unitarhttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Casa Gradinaamenajare,casa,design interior,stil eclecticCand vine vorba de amenajarea unui interior, omul are la dispozitie o serie de stiluri care mai de care mai interesante. Conform specialistilor, la ora actuala cel mai in voga stil este cel eclectic. Practic acest stil combina doua sau trei stiluri diferite, ce sunt recompose intr-o forma unica...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop