Clickshop.ro

Generatia de azi nu se mai joaca „prinsa” sau lapte gros. Studentii din ziua de azi au nevoie de tehnologie pentru a respira, pentru a invatat si pentru a se juca.

Studiul urmator nu a fost facut pe studentii din Romania, ci pe studentii de peste hoatare, dar acesti studenti despre care vorbim se regasesc si la noi fara dar si poate.

Cele patru gadget-uri dorite de orice student si chiar detinute sunt:

Smartphone

Fie ca vorbim de ultimul Iphone 4 sau Blackberrie, orice student vrea sa detina unul. Cu o multime de aplicatii, smartphone-ul este cu adevarat folositor atunci cand vine vorba de a naviga pe internet, de a citi email-urile sau alte aplicatii ajutatoare.

Tableta

Tabletele sunt si ele la moda. Fie doar pentru a pastra cursurile intr-un singur loc, fie doar pentru distractie, tabletele sunt mult mai usoare decat zecile de caiete pe care le caram dupa noi. Pe langa asta, poti descarca de pe internet rapid ultimele carti aparute, poti stoca mii de documente si poti citi lejer cartile fara sa-ti fortezi ochii.

USB Flash Drive

Acest flash drive este absolut necesar dupa ce ti-ai cumparat un smartphone si o tableta. Back-ul fisierelor ar trebui facut constant. Din pacate, acest lucru se face foarte rar de catre studenti. Aceste stick-uri te pot ajuta in crize monumentale cum ar fi: in cazul in care un virus iti ataca tableta sau cineva iti fura telefonul.

Aparatul photo

Doi ani, trei sau patru de studentie trebuie imortalizati, zicem noi. Asa ca ce dispozitiv ar fi mai bun pentru asta daca nu un aparat digital?

4 gadget-uri detinute de aproape orice studenthttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleGeneratia de azi nu se mai joaca „prinsa” sau lapte gros. Studentii din ziua de azi au nevoie de tehnologie pentru a respira, pentru a invatat si pentru a se juca. Studiul urmator nu a fost facut pe studentii din Romania, ci pe studentii de peste hoatare, dar acesti studenti...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop