Clickshop.ro

Dupa ce a inventat cea mai ieftina masina, India vine in intampinarea omenirii cu cel mai ieftin laptop din lume. Un dispozitiv cu touchscreen care se aseamana cu iPad, tableta Apple costa doar 35 de dolari.

Prototipul a fost  deja prezentat de Kapil Sibal, ministrul indian al resurselor umane şi dezvoltarii. El a spus, potrivit guardian.co.uk, ca 110 de milioane de copii indieni vor fi primii care vor beneficia de acest dispozitiv. In cele din urma, computerul tableta  dezvoltat de cercetatorii de la Institutul de Tehnologie din Delhi si Institutul Indian de Stiinta de la Bengalooru, va fi disponibil si pentru publicul larg. Tableta cu touchscreen va avea un sistem de operare Linux, de tip open source, şi va putea fi alimentat atât convenţional, cât şi prin intermediul unor panouri solare. Practic acest calculator este dotat cu tot ce are nevoie un utilizator pentru a-si usura munca fie ca este la birou sau la scoala.

Anul acesta se aşteapta ca in India, ţara cu 1,2 miliarde de locuitori, sa fie vandute circa 62 de milioane de PC-uri, prefigurandu-se ca in 2013, vanzarile sa treaca de 100 de milioane. Pana in prezent s-a dovedit ca aceasta inventie este una foarte buna, mai mult decat atat a revolutionat acest domeniu demonstrand ca de aceasta data solutiile viitorului vor veni din India.

Cel mai ieftin laptop din lume se gaseste in Indiahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsBengalooru,copii,Delhi,ieftin,India,inventie,laptop,pc,prototip,tableta,tehnologie,touchscreenDupa ce a inventat cea mai ieftina masina, India vine in intampinarea omenirii cu cel mai ieftin laptop din lume. Un dispozitiv cu touchscreen care se aseamana cu iPad, tableta Apple costa doar 35 de dolari. Prototipul a fost  deja prezentat de Kapil Sibal, ministrul indian al resurselor umane şi...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop