Clickshop.ro

In materie de inventii pe chinezi si pe japonezi nu-i intrece nimeni.  Cand vine vorba de tehnologie acestia au demonstrat de nenumarate ori ca sunt cei mai buni. Cea mai buna dovada care sa sustina aceste argumente ar fi cel mai puternic computer din lume.

Cel mai puternic computer din lume exista in  China. Aparatul face cat 175.000 de laptopuri de top si investitia a ajuns undeva  la peste 90 de milioane de dolari. In ciuda acestui fapt specialistii spun ca investitia s-a meritat pentru ca aceasta masinarie ii ajuta acum sa faca bani frumosi din industria petroliera dar si din meteorologie. Un alt beneficiu ar fi ca acest computer poate sa faca 2.500 de miliarde de calcule pe secunda, adica o data si jumatate mai mult decat orice alt aparat de acest tip.

Cu asemenea inventii societatea in care traim continua sa avanseze intr-un ritm alert, iar in viitor nu ar trebui sa ne uimeasca faptul ca omul va fi inlocuit incet dar sigur de aceste gadgeturi.

Cel mai puternic Computer din lume se afla in China!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoIT Gadgetschina,computer,gadget,investitie,lume,puternic,specialisti,tehnologieIn materie de inventii pe chinezi si pe japonezi nu-i intrece nimeni.  Cand vine vorba de tehnologie acestia au demonstrat de nenumarate ori ca sunt cei mai buni. Cea mai buna dovada care sa sustina aceste argumente ar fi cel mai puternic computer din lume. Cel mai puternic computer din...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop