Clickshop.ro

In zilele noastre, muzica este amprenta fiecaruia si toti avem in dotare o pereche de casti atunci cand calatorim sau mergem undeva. Dar te-ai intrebat de ce diferenta de preturi dintre ele este atat de mare si ce le face sa fie atat de speciale?

Castile sunt accesoriile cele mai folosite in ziua de astazi si pretul lor se reflecta in design-ul atractiv si optiunile pe care le au.

Daca esti un iubitor de casti, spune-ne si noua ce firma folosesti si de ce ai ales respectivul tip. Mai jos aveti un top al celor mai bune casti aparute pe piata.

1. Phonak Audeo PFE 012

Cea mai buna calitate atunci cand vine vorba de cum reda muzica si cu un design clasic, PFE 012 are un pret atractiv si posibilitatea de a seta basul la ce nivel doresti.

2. Sony MDR-570 LP

Daca-ti doresti sa arati bine, Sony vine pe piata cu o pereche de casti colorate pentru adevaratii cunsocatori de muzica. Pretul nu este mare si daca alegi aceste casti, pe langa faptul ca vei arata cool, vei avea parte si de o experienta muzicala perfecta.

3. Klipsch Image x10i

Chiar daca pretul este destuld e arzator, x10i iti ofera posibilitatea de a adauga efectele melodiile pe care le ai pe Iphone sau Ipod. Castile sunt foarte mici, usoare si comod de purtat.

4. Sennheiser CX300-II

CU un bass profund si un pret atractiv, aceste sunt castile pe care trebuie sa le cumperi daca iti doresti ceva clasic sis implu.

5. Powerbeats by Dr Dre

Castile ofera un sound de calitate si posibilitatea de a le purta fara griji cand faci jogging sau atunci cand te aflii la sala.

Cele mai bune 5 casti aparute pe piatahttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/mwc-2013-minunile-tehnice-de-la-barcelona-gorilla-glass-3-si-castile-cu-vibratii_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/mwc-2013-minunile-tehnice-de-la-barcelona-gorilla-glass-3-si-castile-cu-vibratii_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleIn zilele noastre, muzica este amprenta fiecaruia si toti avem in dotare o pereche de casti atunci cand calatorim sau mergem undeva. Dar te-ai intrebat de ce diferenta de preturi dintre ele este atat de mare si ce le face sa fie atat de speciale? Castile sunt accesoriile cele mai...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop