Clickshop.ro

Facebook se afla la putere atunci cand vorbim de site de socializare, dar si datorita aplicatiilor multe si diverse. Pe langa jocurile cu care ne ocupam o mare parte din timp, Facebook-ul dispune si de niste aplicatii care te pot ajuta sa te promovezi pe tine sau firma ta, iti poti gasi mai repede hainele cautate sau te ajuta sa ramai in contact cu clientii tai mult mai usor.

1. Rate Point

Aceasta aplicatie te ajuta sa ramai in stranse legaturi cu clientii companiei tale. Rate Point iti permite sa-i tii la zi pe clientii tai cu ultimele noutati, le permite lor sa-ti trimita un feedback sau review-urile unor produse.

2. Slide Share

Datorita acestei aplicatii, poti sa impartasesti cu toata lumea documentele, prezentarile tale. Totodata, poti audaga filmulete de pe Youtube sau alte fisiere audio.

3. Memorable Web Address

Cu aceasta aplicatia poti ajunge in contact cu oameni pe care nici macar nu ii ai la friends prin intermediul site-urilor salvate de tine. E usor de folosit, are capacitate mare de stocare si e rapid.

4. Pagemodo Pagebuilder

Daca ati crezut ca a promova noul produs al companiei poate fi o bataie de cap, atunci v-ati inselat. Aplicatia Pegemodo Pagebuilder iti ofera nenumarate optiuni. Totul tine de imaginatia ta.

5. Marketplace

Shopping pe Facebook? Da, se poate. Aplicatia Marketplace te ajuta sa cumperi, sa vinzi, sa ceri tot ce-ti pofteste inimioara. Pe langa asta, Marketplace gazduieste si acte de caritate.

Cele mai bune aplicatii Facebook pentru uz oficialhttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleFacebook se afla la putere atunci cand vorbim de site de socializare, dar si datorita aplicatiilor multe si diverse. Pe langa jocurile cu care ne ocupam o mare parte din timp, Facebook-ul dispune si de niste aplicatii care te pot ajuta sa te promovezi pe tine sau firma ta,...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop