Clickshop.ro

Copacul din panouri solare care incarca iPhone-ul si decoreaza casa este ultima creatie a designerului francez Vivien Muller. Aceasta inventie are o dubla intrebuintare, ne incarca telefonul dar ne si decoreaza casa !

Incarcatorul pentru iPhone in forma de copac se numeste Electree si trebuie sa stea la soare o zi si jumatate pentru ca cele 27 de frunze-panouri solare ale sale sa capete energia suficienta pentru a reincarca telefonul, relateaza ineventatorul.
Electree poate fi achizitionat la un cost de 299 de euro. Pana in prezent foarte multi s-au aratat interesati pentru achizitionarea unui astfel de dispozitiv , mai mult de cat atat , producatorii au intocmit si o lista de asteptare datorita cererilor prea mari.

Dar designerul francez nu se multumeste cu atat, ci spera ca intr-o zi astfel de copaci de dimensiuni uriase vor putea alimenta un oras intreg.

Electree - Copacul din panouri solare care incarca iPhone-ulhttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleCopacul din panouri solare care incarca iPhone-ul si decoreaza casa este ultima creatie a designerului francez Vivien Muller. Aceasta inventie are o dubla intrebuintare, ne incarca telefonul dar ne si decoreaza casa ! Incarcatorul pentru iPhone in forma de copac se numeste Electree si trebuie sa stea la soare o...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop