Clickshop.ro

Mai mult decat un mp3 player, mai putin decat un iPhone. La o prima vedere, pare un gadget inutil. Daca ne uitam insa la vanzarile Apple, vedem ca ultima versiune de iPod touch este departe de a fi un fiasco. Dimpotriva. Care este secretul lui iPod touch?

Pentru toti cei care sunt familiarizati cu ultima versiune de iPhone, telefonul-superstar al celor de la Apple, iPod touch ar putea fi descris laconic drept un iPhone caruia, din ratiuni bizare, i s-au razuit unele functii: in mod cert, nu poti telefona nimanui cu ajutorul sau, iar camera si microfonul incorporate lipsesc – motiv pentru care este mai suplu si mai subtire. Insa, in momentul in care privesti cele doua dispozitive din fata, ai impresia ca te uiti la acelasi device – arata identic, iar ca dotari software si hardware (cu micile exceptii anterior mentionate) sunt precum doua picaturi de apa… despre care intelepciunea din popor zice ca nu le poti deosebi.

Chiar tatucul Apple, Steve Jobs declara despre iPod touch ca este un soi de cobai pentru mai marele iPhone, baietii care l-au mesterit in California testand o seama de tehnologii si aplicatii mai intai pe prototipul lui iPod touch, inainte de a le lansa in iPhone. In concluzie, daca ai iPhone, achizitionarea unui iPod touch este o optiune excentrica si zadarnica. Daca nu ai iPhone, povestea se schimba radical…

La rigoare, iPod este un mp3 player, insa neindoielnic varianta touch nu poate fi inchistata in aceasta eticheta, din simplu motiv ca este mult mai mult decat atat. De altfel, nici nu cred ca exista un dispozitiv similar, iar maniacii clasificarilor au o problema daca incearca taxonomia lui iPod touch, o struto-camila fiind de preferat unei denumiri unicat.

Asadar, iPod touch este o platforma mobila, un media (mp3 si video) player portabil care se conecteaza prin Wi-Fi la internet, organizer si vacuum digital in care intra o pleiada nesfarsita de jocuri si programe destinate info-entertainment-ului din Apple Store.

iPod touch un fiasco total!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleMai mult decat un mp3 player, mai putin decat un iPhone. La o prima vedere, pare un gadget inutil. Daca ne uitam insa la vanzarile Apple, vedem ca ultima versiune de iPod touch este departe de a fi un fiasco. Dimpotriva. Care este secretul lui iPod touch? Pentru toti cei...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop