Clickshop.ro

Toshiba loveste Apple prin preturi mici la noua sa tableta. “Thrive” va fi in magazinele americane incepand cu 10 iulie.
Noul model, “Thrive”, pozitionat pe segmentul de entry level, costa numai 429 de dolari sau 262 de lire sterline ceea este sub nivelul celui mai ieftin model Apple iPad2 care ajunge la 499 de dolari sau 305 lire sterline, potrivit Money.ro.
Succesul de care s-a bucurat Apple iPad i-a determinat pe multi producatori de profil sa intre pe acest segment. Samsung a lansat Galaxy iar Sony a anuntat deja doi noi modele. Niciunul din acesti jucatori nu a reusit sa “rupa” semnificativ din cota de piata a Apple. Se pare ca acest lucru il incearca acum Toshiba, venind cu produse similare la preturi mai mici.

Noua tableta Toshiba concureaza iPad2http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsiPad2,Noua tableta ToshibaToshiba loveste Apple prin preturi mici la noua sa tableta. “Thrive” va fi in magazinele americane incepand cu 10 iulie. Noul model, “Thrive”, pozitionat pe segmentul de entry level, costa numai 429 de dolari sau 262 de lire sterline ceea este sub nivelul celui mai ieftin...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop