Clickshop.ro

Dell este in concurenta cu producatorul de echipamente IT Acer, pentru pozitia a doua in clasamentul celor mai mari producatori de monitoare si calculatoare. Si iata ca lupta este acerba: de data aceasta Dell a lansat trei modele de monitoare. Primele caracteristici care ies in evidenta si prin care se remarca noile modele sunt designul si evident, caracteristicile tehnice.

Modelele acopera o gama larga de preferinte, avand diagonale atat de 23 de inci, 22 de inci, dar si 20 de inci. Toate cele trei modele sunt disponibile publicului amator, fiind prezentate chiar si pe site-ul producatorului.

Unul dintre cele trei monitoare este ST2310, un model de 23 de inci cu o rezolutie Full HD, conexiuni DVI, VGA si HDMI, luminozitate de 250 nits, contrast dinamic de 50.000 la 1 si cinci milisecunde timp de raspuns. Urmatoarele modele sunt unul de 22 respectiv de 20 de inci, cu denumirile de E2210H si E2010H, iar ele sunt deosebite prin rezolutia maxima suportata, primul avand Full HD si al doilea doar 1600×900, ambele fiind adresate segmentului business.

Sa fie Dell cel mai mare producator de monitoare?http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleDell este in concurenta cu producatorul de echipamente IT Acer, pentru pozitia a doua in clasamentul celor mai mari producatori de monitoare si calculatoare. Si iata ca lupta este acerba: de data aceasta Dell a lansat trei modele de monitoare. Primele caracteristici care ies in evidenta si prin care...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop