Clickshop.ro

Sony, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, a lansat  noua camera foto compacta TX55 din gama Cybershot. Specialistii in domeniu sustin cu tarie  ca aceasta este cea mai subţire camera compacta disponibila in prezent pe piaţa din intreaga lume.

Cu o latime de doar  12,2 milimetri grosime, camera foto este mai subtire decat un Iphone. Practic latimea acesteia este doar cu putin mai  mare decat un card de credit si are o greutate de  aproximativ  100 de grame. Din punct de vedere tehnic camera dispune de un obiectiv zoom Carl Zeiss Vario-Tessar de 5x, periscopic, un senzor Exmor R CMOS de 16,2 MPx, aceste  elemente fiind coordonate de un procesor Bionz. Aparatul foto are pe partea din spate un touchscreen OLED de 3,3 inchi cu 1,2 milioane de pixeli. Singurele butoane fizice sunt cel de on/off,  un buton de declanşare a pozei şi unul pentru zoom. Pe langa aceste dotari camera permite înregistrarea de continut video in format de inalta definitie (Full HD) si face fotografii la o rezolutie de 12 MPx. Acumulatorul dispozitivului este o baterie Li-ion care permite o autonomie de aproximativ 250 de declansari.

Sony a lansat cea mai subtire camera foto din lumehttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoIT Gadgetscamera,Carl Zeiss,compacta,Cybershot,electronice,foto,Sony,subtire,TX55Sony, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, a lansat  noua camera foto compacta TX55 din gama Cybershot. Specialistii in domeniu sustin cu tarie  ca aceasta este cea mai subţire camera compacta disponibila in prezent pe piaţa din intreaga lume. Cu o latime de doar  12,2 milimetri...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop