Clickshop.ro

Tabletele au devenit unul din gadegeturile din ce in ce mai folosite de oricine nu are posibilitatea sa care un laptop dupa el. Sunt mici, cu ecrane mari dar foarte subtiri si functii din ce in ce mai multe. Daca telefoane inteligente te puteau enerva din cauza ecranului mic, la tablete asta nu mai poate fi o problema. Si, se pare ca in curand vei putea si opta intre sistemele de operare.

Asta datorita celor de la Gigabyte, care pregatesc surprize noi. Vor scoare pe piata tablete cu sistem de operare dublu pentru a putea raspunde cerintelor a din ce in ce mai multi utilizatori. Venite ca niste solutii alternative bine receptionante de userii din categorie, tabletele dual-boot par sa fie urmatorul pas pentru dezvoltatorii de tablet-uri. Gigabyte pregateste doua modele de tablete dual-boot si promite ca pana la sfarsitul acestui an vor fi lansate pe piata de larg consum. Cele doua vor aduce utilizatorilor posibilitatea de a opta intre sistemele de operare Android 3 si Windows 7, pentru modelul de 10 inch, iar pentru modelul mai mic de doar 7 inch se va putea opta intre Android 2.2 si Windows 7.

Probabil ca si noile tablete vor fi dezovoltate tot in jurul aceluiasi procesor Intel Atom, ca si deja existenta Gigabyte 1080.

Tabletele devin din ce in ce mai folositehttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleTabletele au devenit unul din gadegeturile din ce in ce mai folosite de oricine nu are posibilitatea sa care un laptop dupa el. Sunt mici, cu ecrane mari dar foarte subtiri si functii din ce in ce mai multe. Daca telefoane inteligente te puteau enerva din cauza ecranului mic,...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop