Clickshop.ro

O poza cu telefonul mobil iţi poate salva viaţa, suna bizar dar este adevarat .Se pare ca  un grup de tineri cercetatori romani au pus la cale o aplicatie ce  analizeaza riscul de a avea sau nu cancer de piele. Intr-un timp relativ scurt, invenţia a devenit rapid un succes mondial. Au fost interesati de ea atat posibilii pacienti dar si specialistii din intreaga lume.

Aproximativ un an au lucrat tinerii cercetatorii pana au fost siguri ca aplicatia este buna. Aceasta inventie pe cat e de revolutionara, pe atat e de simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa fotografiezi o alunita de pe corp, iar telefonul îti spune daca alunita fotografiata prezinta vreun risc de cancer sau nu . Aplicatia a a avut un succes fulgerator pentru ca imediat au aparut si comenzile din toate colturile lumii: SUA, Europa si Japonia, asa ca romanii vor sa continue.

Telefoanele de ultima generatie detecteaza cancerul de pielehttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoIT Gadgetsalunita,aplicatie,cancer,cercetatori,inventie,piele,poza,risc,romani,telefoane,viataO poza cu telefonul mobil iţi poate salva viaţa, suna bizar dar este adevarat .Se pare ca  un grup de tineri cercetatori romani au pus la cale o aplicatie ce  analizeaza riscul de a avea sau nu cancer de piele. Intr-un timp relativ scurt, invenţia a devenit rapid un...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop