Clickshop.ro

Companiile de antivirusi muncesc din greu pentru a scoate ultima versiune special realizata pentrul anul 2012. Versiunile BETA au aparut deja pe piata si parerile au inceput sa se raspandeasca. Avand in vedere ca numarul de virusi de inmulteste pe zi ce trece, companiile trebuie sa aiba mare grija atunci cand vor scoate varianta finala a programului pentru ca oamenii au devenit tot mai mofturosi atunci cand vine vorba de calculatorul lor si doresc sa-si aleaga cel mai bun antivirus.

Un site specializat de antivirusi a facut un experiment si a testat cele mai bune programe care sa combata virusii si pe care noi sa le putem folosi in 2012.

Iata si topul realizat:

1. BitDefender Antivirus

2. Vipre Antivirus

3. Norton Antivirus

4. ESET Antivirus

5. Kaspersky Antivirus

6. F-Secure Antivirus

7. Comodo Antivirus

8. CA Antivirus

9. Norman Antivirus

10. AVG Antivirus

Locurile imediat urmatoare au fost ocupate de Sophos Endpoint Security, Quick Heal Antivirus si Microsoft Security Essentials.

In realizarea topului s-a luat in calcul viteza cu care raspunde programul atunci cand simte fisiere suspicioase in calculator, suportul tehnic oferit de antivirus si, nu in ultimul rand, pretul.

Top 10 programe antivirushttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleCompaniile de antivirusi muncesc din greu pentru a scoate ultima versiune special realizata pentrul anul 2012. Versiunile BETA au aparut deja pe piata si parerile au inceput sa se raspandeasca. Avand in vedere ca numarul de virusi de inmulteste pe zi ce trece, companiile trebuie sa aiba mare grija...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop