Clickshop.ro

Genius a lansat versiunea mouse si telefon intr-un singur aparat, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se lanseze si in Romania, Navigator 380 Laser Mouse, pentru a face ca discutiile prin intermediul Instant Messenger sa se desfasoare mult mai usor.

Acest dispozitiv indeplineste atat functiile unui mouse obtic obisnuit cu trei butoane, cat si functiile unui telefon, cu sapte butoane, care pot suporta mai mult de sase tipuri de Instant Messenger si anume Skype, MSN, Yahoo, GoogleTalk, QQ si AIM.

Acest dispozitiv este portabil, foarte usor de folosit, are un desing slim, pretabil mai ales pentru notebook-uri. Accesoriul are un led si o sonerie , scopul acestora fiind anuntarea utilizatorilor la primirea mesajelor, iar pentru sonerie este necesara functionarea speaker-ului de la PC. Pretul unui astfel de dispozitiv este de 27 de euro.

Vrei sa dai un telefon? Pune mouse-ul la ureche!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoIT GadgetsMagico LifestyleGenius a lansat versiunea mouse si telefon intr-un singur aparat, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se lanseze si in Romania, Navigator 380 Laser Mouse, pentru a face ca discutiile prin intermediul Instant Messenger sa se desfasoare mult mai usor. Acest dispozitiv indeplineste atat functiile unui mouse obtic obisnuit...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop