Clickshop.ro

Ultima gaselnita in materie de moda e pe cale sa apara si la noi in tara. Cat de curand dependentii de shopping nu vor mai sta cu orele in magazine, deoarece acestia isi vor lua ramas bun de la cabinele de proba. Intr-un timp relativ scurt, acestea vor fi inlocuite cu o noua tehnica si astfel ne putem achizitiona hainele mult dorite in doar cateva minute.

Nu e vorba de pura imaginatie ci de realitate. Iata ca acum exista un sistem de probare a hainelor pe care l-ati mai vazut poate doar in filme. Pare de necrezut dar in cateva luni sesiunea de shopping se va reduce de la ore la minute, asta pentru ca scanner-ul ce va fi montat in magazine, va fi capabil sa gaseasca haine pe masura fiecarei cliente in doar cateva secunde.

Practic acest sistem scaneaza clienta din cap pana in picioare si creeaza un avatar. Mai bine spus dupa scanare ne vedem exact ca intr-o oglinda, iar hainele le probeaza avatarul in locul nostru scutindu-ne de efortul pe care il depunem la cabina de proba atunci cand ne dorim sa incercam mai multe tinute.

La auzirea acestui zvon, reprezentantele sexului frumos s-au aratat incantate deoarece acestea  nu isi vor mai pierde pretiosul timp in cautarea tinutei mult visate.

Avatarul inlocuieste cabina de proba!http://magico.ro/wp-content/uploads/2011/08/444.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2011/08/444-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Moda AccesoriiAvatar,cabina,moda,oglinda,proba,scanare,shopping,sistem,tinuteUltima gaselnita in materie de moda e pe cale sa apara si la noi in tara. Cat de curand dependentii de shopping nu vor mai sta cu orele in magazine, deoarece acestia isi vor lua ramas bun de la cabinele de proba. Intr-un timp relativ scurt, acestea vor fi...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop