Clickshop.ro

Daca silueta iti permite, indrazneste sa porti bustiere-corset in aceasta vara. Aceasta piesa vestimentara este foarte feminina si poti obtine cu ajutorul ei tinute chic si elegante.

Trebuie sa ai grija atunci cand alegi cu ce sa o porti, deoarece poti obtine si o imagine vulgara (cu o fusta stramta si mulata de exemplu). Cel mai bine arata asociata cu fuste lungi si vaporoase sau cu cele de lungime medie sau cu pantaloni mai largi.

Daca te-ai decis sa adopti aceasta tendinta, inspira-te din exemplele noastre:

bustiera 3

Un caz in care o poti asocia cu o fusta stramta este cel in care este model peplum. Si in acest caz insa, fusta trebuie sa fie de lungime medie.


bustiera 2

Daca bustiera-corset nu are bretele, poti alege ca accesoriu un colier supradimensionat.


bustiera 1

*exemplele sunt realizate in editorul de pe  polyvore.com

 

diana tatucuRubrica realizata cu sprijinul designerului vestimentar Diana Tatucu.

Descopera saptamanal ponturi pentru a arata in fiecare zi impecabil. Asteptam cu mare interes sugestiile voastre si chiar exemple despre cum va asortati voi tinutele.

 

 

Bustiera-corset, un look sexy si femininhttp://magico.ro/wp-content/uploads/2016/10/qslnfefvzaboxe4ui4cmf713wcaz2irhzg2ydxo353osgx0pykoxmmlq3sshktsx-f.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2016/10/qslnfefvzaboxe4ui4cmf713wcaz2irhzg2ydxo353osgx0pykoxmmlq3sshktsx-f-150x150.jpgDiana TatucuGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleDaca silueta iti permite, indrazneste sa porti bustiere-corset in aceasta vara. Aceasta piesa vestimentara este foarte feminina si poti obtine cu ajutorul ei tinute chic si elegante. Trebuie sa ai grija atunci cand alegi cu ce sa o porti, deoarece poti obtine si o imagine vulgara (cu o fusta stramta si...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop