Clickshop.ro

Femeile adora parfumurile si nu oricare, ci cele scumpe. Chiar daca nu le poarta in fiecare zi, parfumurile „de firma” sunt cele mai cumparate in 2011 si in Romania.  

Chanel No. 5, un clasic al parfumurilor, cu un miros sofisticat si plin de clasa, nu da gres niciodata indiferent de tinuta pe care o ai. Nu are un miros comun si nu e nici dulce, Channel No. 5 este facut special pentru femeile care-si doresc sa atraga toate privirile. Parfumul a primit numar 5 pentru ca 5 este numarul norocos a cunoascutei creatoare de moda.

Dolce & Gabanna pentru femei ramane in topul preferintelor si in 2011. Cu o combinatie inedinta intre trandafir roz si vanilie, clasicul parfum D&G se potriveste femeilor indraznete. Se spune ca aroma este o combinatie intre dulce si amar, iar barbatii raman hipnotizati de miros.

Miss Dior a aparut pe piata recent si se mentine in topul celor mai vandute parfumuri pentru femei. Realizat de Christian Dior, aroma reprezinta spiritul modern al femeilor si increderea in sine. Mirosul are tente de lemn dulce si iasomie.

Beautiful este facut de Estee Lauder si poate fi purtat in orice moment al zilei si de catre orice femeie. Beautiful are miresme de iasomie, mandarina, trandafir si liliac. Este un parfum usor si elegant pentru o femeie cu gusturi.

Envy Me de la Gucci, un al clasic care se mentine in top, a fost facut sa reprezinte femeile sexy si puternice. Este printre primele parfumuri create de Gucci si mirosul este unul dulce, siropos cu arome de pepene galben combinat cu lemn dulce si alte tente imposibil de trecut cu vedere, scuze, mirosul.

Cele mai folosite parfumuri de femei in 2011http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleFemeile adora parfumurile si nu oricare, ci cele scumpe. Chiar daca nu le poarta in fiecare zi, parfumurile „de firma” sunt cele mai cumparate in 2011 si in Romania.   Chanel No. 5, un clasic al parfumurilor, cu un miros sofisticat si plin de clasa, nu da gres niciodata indiferent...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop