Clickshop.ro

In 2012 avem parte de revenirea in tendinte a culorilor neon. Pline de vitalitate si energie, culorile puternice ca  fuchsia, galben, orange, albastru si verde vor caracteriza noua garderoba.

Fiind niste culori stridente, trebuie acordata o atentie mai mare modului in care sunt purtate, pentru a evita o imagine asemanatoare cu cea a unui clown. De preferat este asortarea lor cu culori neutre: bejuri si griuri sau cu alb si negru.

Se pot asocia si doua sau mai multe dintre aceste culori, dar una dintre ele trebuie sa ocupe o suprafata mai mare decat celelalte. Pentru a nu crea o imagine prea incarcata trebuie adaugate si una sau mai multe culori neutre.

Cele mai indraznete pot incerca sa se imbrace doar in culori neon. O regula pentru acest tip de tinute ar fi folosirea uneia dintre culori ca dominanta.

In cazul persoanelor care nu vor sa iasa prea mult in evidenta se poate opta pentru un singur accesoriu intr-o culoare electrica: geanta, pantofii sau o bratara.

diana tatucuRubrica realizata cu sprijinul designerului vestimentar Diana Tatucu.

Descopera saptamanal ponturi pentru a arata in fiecare zi impecabil. Asteptam cu mare interes sugestiile voastre si chiar exemple despre cum va asortati voi tinutele.

 

 

Cum va arata garderoba ta in 2012? Se anunta revenirea la culorile neonhttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgDiana TatucuGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleIn 2012 avem parte de revenirea in tendinte a culorilor neon. Pline de vitalitate si energie, culorile puternice ca  fuchsia, galben, orange, albastru si verde vor caracteriza noua garderoba. Fiind niste culori stridente, trebuie acordata o atentie mai mare modului in care sunt purtate, pentru a evita o imagine asemanatoare...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop