Clickshop.ro

In acest an in materie de bijuterii aflam ca perlele mari sunt in tendinte si pot fi accesoriul ideal pentru femei.

În prezent, aproape toate perlele sunt folosite în bijuterii si sunt cultivate prin implantarea unui nucleu special în stridii.Perlele sunt, de obicei, colectate de aproximativ 3 ani de la implantarea nucleului, dar acest proces poate dura până la 6 ani. Tehnologia a fost dezvoltata de Kokichi Mikimoto, în Japonia, care a primit un brevet în 1896.

Perlele naturale sunt cele care sunt formate de natura si sunt foarte rare si este chiar mai dificil sa le găsim intr-o forma perfecta.Multe vedete au ales sa poarte perle impreuna cu otinuta eleganta iar un exemplu ar fi excentrica Lady Gaga.

Perlele de apa sarata si dulce sunt mult mai populare si mai valoroase. Cele de apă dulce, de obicei sunt găsite în râuri sau lacuri si sunt mult mai variate în formă şi culoare şi pot fi mult mai puţin costisitoare decât perlele de apă sărată, care au câştigat o mare popularitate.

Sursa: imagineamea.info

Fii la moda si poarta perlele mari!http://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads/2014/01/happycover-150x150.jpgRedactia MagicoGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleIn acest an in materie de bijuterii aflam ca perlele mari sunt in tendinte si pot fi accesoriul ideal pentru femei. În prezent, aproape toate perlele sunt folosite în bijuterii si sunt cultivate prin implantarea unui nucleu special în stridii.Perlele sunt, de obicei, colectate de aproximativ 3 ani de la implantarea nucleului, dar acest proces...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop