Clickshop.ro

Galbenul este culoarea ce simbolizeaza soarele si lumina. Fiind prezenta in colectiile pentru 2012 de pe podiumurile de moda internationala, cu siguranta isi va gasi loc si in dulapurile femeilor pasionate de moda.

Deoarece este o culoare puternica, nu toata lumea are curajul sa o integreze in garderoba. Din aceasta cauza am ales cateva exemple de combinatii ale galbenului.

Bluzele si topurile din voal vor estompa puterea galbenului prin transparenta lor. O alta alegere pentru a nu avea prea mult galben in tinuta, ar fi o rochie din panza cu imprimeu floral care sa aiba si galben la care sa se adauge accesorii de un galben mai puternic.


yellow2

Pentru un efect grafic puternic, galbenul se poate asocia cu un top negru cu buline albe. Important in acest caz este ca galbenul sa predomine tinuta.

yellow1

*exemplele sunt realizate in editorul de pe  polyvore.com

 

diana tatucuRubrica realizata cu sprijinul designerului vestimentar Diana Tatucu.

Descopera saptamanal ponturi pentru a arata in fiecare zi impecabil. Asteptam cu mare interes sugestiile voastre si chiar exemple despre cum va asortati voi tinutele.

 

 

http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgDiana TatucuGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleGalbenul este culoarea ce simbolizeaza soarele si lumina. Fiind prezenta in colectiile pentru 2012 de pe podiumurile de moda internationala, cu siguranta isi va gasi loc si in dulapurile femeilor pasionate de moda. Deoarece este o culoare puternica, nu toata lumea are curajul sa o integreze in garderoba. Din aceasta...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop