Clickshop.ro

Sezonul de tranzitie sau sezonul de toamna, impune o revigorare a garderobei de vara, un exercitiu de creativitate, o proba mix and match care te va invata sa transformi fiecare achizitie intr-o investitie. Joaca-te cu tendintele, fii in fiecare zi altfel si, mai ales, adopta mereu o tinuta de…diva.

In aceasta toamna , adevarata Diva considera ca jacheta din piele este unul dintre obiectele vestimentare care si-a castigat statutul de piesa de baza in garderoba oricarei femei. De la abordarea rock chic la reinterpretarea conceptului wild prin alaturarea unor rochii si fuste feminine, din voal si matase, jacheta de piele se regaseste pe lista obiectelor must-have pentru sezonul de tranzitie.

Frumusetea sezonului de tranzitie consta in posibilitatea  realizarii unui exercitiu mix and match de stiluri si materiale, straturile (layers) vestimentare reprezentand una dintre principalele directii in moda de toamna. Inspira-te de la Pippa Middleton si Hayden Panettierre si realizeaza un mix exotic intre imprimeul floral de matase si o jacheta de piele maro sau bej, de inspiratie safari. In acest mod vei reusi sa fi si tu la moda pana la cel mai mic detaliu.

Jacheta din piele si imprimeul floral, tendintele din toamna!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/02/vanzarile-de-bere-si-profitul-grupului-heineken-in-romania-au-crescut-anul-trecut_size3.jpgRedactia MagicoGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleSezonul de tranzitie sau sezonul de toamna, impune o revigorare a garderobei de vara, un exercitiu de creativitate, o proba mix and match care te va invata sa transformi fiecare achizitie intr-o investitie. Joaca-te cu tendintele, fii in fiecare zi altfel si, mai ales, adopta mereu o tinuta de...diva. In...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop