Clickshop.ro

Lenjeria intima pentru noaptea nuntii este la fel de importanta ca rochia de ceremonie, deoarece este important ca mireasa să se simtă confortabil şi radianta în acea noapte, plus ca aceasta este o modalitate foarte eficienta de a flata mirele, de aceea Victoria Secret prezinta colectia sa de lenjerie pentru mirese 2012.

Pot fi găsite în această colecţie toate tipurile de sutiene, jartiere şi chiloţi sexy si feminini, perfecti pentru a impresiona mirele.
Cu o asemenea lenjerie sexy vei evidentia formele si silueta.Volane, detalii cu sclipici, tinute transparente şi multe legături romantice, ideale pentru a savura o lenjerie de lux.Pliurile pe de altă parte, pot fi văzute in colectie,broderii florale delicate pe dantelă.

Această colecţie de lenjerie, de asemenea este foarte senzuala, sofisticata, eleganta, ideala pentru cele care sunt indrăznete in noaptea nuntii. Şi pentru a completa atingerea de fantezie, colecţia oferă accesorii obligatorii, care dau o nota mai mare de senzualitate, la care mirele nu poate rezista.

Sursa: imagineamea.info

 

Lenjerie pentru mirese 2012 de la Victoria Secrethttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgRedactia MagicoGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleLenjeria intima pentru noaptea nuntii este la fel de importanta ca rochia de ceremonie, deoarece este important ca mireasa să se simtă confortabil şi radianta în acea noapte, plus ca aceasta este o modalitate foarte eficienta de a flata mirele, de aceea Victoria Secret prezinta colectia sa de lenjerie...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop