Clickshop.ro

Nu doar culorile puternice sunt in tendintele sezonului cald 2012, ci si culorile de la polul opus: pastelurile. Culorile cuminti sunt varianta pentru care pot opta femeile care isi doresc o imagine diafana de vara. Vernil fistic, bleu ciel, lila, lavanda, galben pal, piersica, cafe-au-lait sau roz blush sunt cele care nu vor lipsi din garderoba in aceasta vara.

Pentru a nu trece neobservata in tinute pastelate, evita sa alegi si hainele si accesoriile de aceeasi nuanta.

Daca hainele si geanta sunt toate de aceeasi culoare, alege pantofi cu imprimeu floral pe fond alb. Acestia vor ajuta la crearea unei imagini primavaratice. O curea ingusta, intr-o culoare ce se regaseste pe pantofi, care sa marcheze talia este binevenita.

pastel1

Negrul asociat cu orice pastel creaza un impact vizual puternic. In acest caz trebuie sa ai grija sa nu folosesti prea mult negru: o poseta mica si un detaliu de imbracaminte sau un accesoriu sunt suficiente.

pastel2

Pastelurile arata foarte bine si combinate intre ele. Indrazneste sa combini mai mult de doua culori.

pastel3

*exemplele sunt realizate in editorul de pe  polyvore.com

 

diana tatucuRubrica realizata cu sprijinul designerului vestimentar Diana Tatucu.

Descopera saptamanal ponturi pentru a arata in fiecare zi impecabil. Asteptam cu mare interes sugestiile voastre si chiar exemple despre cum va asortati voi tinutele.

 

 

O vara pastelata!http://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpghttp://magico.ro/wp-content/uploads//2013/03/franta-vrea-sa-oblige-companiile-de-continut-si-servicii-web-sa-plateasca-pentru-traficul-pe-retele-1_size3.jpgDiana TatucuGhid Moda AccesoriiMagico LifestyleNu doar culorile puternice sunt in tendintele sezonului cald 2012, ci si culorile de la polul opus: pastelurile. Culorile cuminti sunt varianta pentru care pot opta femeile care isi doresc o imagine diafana de vara. Vernil fistic, bleu ciel, lila, lavanda, galben pal, piersica, cafe-au-lait sau roz blush sunt cele...Copii si Parinti Timisoara Banat | Sanatate Frumusete Sport Fitness Casa Gradina Auto Moto IT Gadgets Turism Timp liber Moda Accesorii
PC%20Shop